Recente berichten

Pagina's: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10
71
Planet Race 2003 / Re: Eind feest geslaagd!!!!!
« Laatste bericht door Secbomb Gepost op 14-12-2003, 15:28:35 »
Ondanks dat het muziek assortiment (voornamelijk later op de avond) niet al te positief aansloeg en we naarmate de avond vorderde steeds meer omringd werden door gothic people was het een reuze gezellige avond.
Ik vond het erg leuk om alle bekenden weer eens te zien en om de mensen die ik nog niet kende nu dan eindelijk eens te zien en te spreken.
Ook leuk was het buitenlandse bezoek van Stefan, de Zwitserse steward die Ellen en Peter-Paul hebben leren kennen tijdens de vlucht van Tanzania naar Zurich.
Hij had tevens een doosje luxemburgli's meegenomen.. ::ok::

Het feest is inderdaad geslaagd  :P
72
Planet Race 2003 / Re: Marco's final words
« Laatste bericht door PPL Gepost op 14-12-2003, 11:46:49 »
Een toevoeging Marco,

"Mensen zijn nooit hun gedrag!!"

Peter-Paul

Om Ilse nog een laatste verveling te bezorgen; Het zijn allemaal BIKKELS!!
73
Planet Race 2003 / Re: Eind feest geslaagd!!!!!
« Laatste bericht door PPL Gepost op 14-12-2003, 11:39:43 »
Goooooeeeedd,

Jawel. Met een kleinslaapgebrekje en voldaan gevoel en onderschrijving van een topavond. Grappig, om te zien, dat alle achterbannen het onderling ook goed konden vinden. Ik heb een superavond gehad en heb erg genoten van ieereen, die de moeite heeft genomen, naar Utrecht te komen. Ik denk dat bijna alle AVO's het drankgebrek van een aantal weken rijkelijk hebben ingehaald.

Dat wij als avonturiers goed met elkaar overweg kunnen en we ook thuis een plazante avond kunnen verzorgen, moge duidelijk zijn. Wat een club en wat een lol.

Iedereen bedankt voor de waanzinnige avond. Een perfecte afsluiting van een bijzonder avontuur.

Peter-Paul
74
Planet Race 2003 / Re: Marco's final words
« Laatste bericht door Marretje Gepost op 14-12-2003, 11:33:21 »
Dankie mr. Polo voor een heerlijke afsluiting van dit 5 gangen diner.   ::ok::
Ik heb heb er van genoten en voel me voldaan.  :P

Tot de volgende keer.  :-*
75
Planet Race 2003 / Eind feest geslaagd!!!!!
« Laatste bericht door Rutger Gepost op 14-12-2003, 03:15:53 »
Diegene die niet geweest zijn hebben toch wat gemist.

Ik kan jullie vertellen dat het eindfeest een geslaagd feest is geweest.

Het was beregezellig en kan jullie vertellen dat de Avo's in het echt heel anders zijn dan dat ze op tv leken.

En ik kan het zeggen. Ik ben na de eerste twee uitzendingen een beetje critisch geweest over de Avo's maar kan melden dat ik diverse malen mijn excuses heb moeten maken aan ze.

Ik heb geoordeeeld over de beelden die ik gezien heb op de tv terwijl de Avo's stuk voor stuk super gezellige persoonlijkheden zijn.

Ik moet zeggen dat ik veel gelachen heb vanavond. Met alle avonturiers. Heb vanavond enige woorden met jullie allen gewisseld (behalve Citta, die zou wat later komen).

Ik vond het alleen een beetje jammer dat iedereen wist wie ik was als ik zei dat ik " Rutger" was, maar daar heb ik het zelf naar gemaakt denk ik. hahahahah  ;D

Ik hoop dat alle Avo's het ook heel erg naar hun zin hebben gehad vanavond en vannacht natuurlijk.

Ik heb toch nog een paar kritische puntjes en die zijn het volgende:

*** Ellen, ik heb dan wel weinig met je gesproken, maar van wat ik gezien heb ben je een toffe meid, en ook gewoon "gewoon" gebleven.

*** Henk-jan, nu ik je in het echt heb gezien, vind ik je toch een hele spontane gozer waarmee je best een biertje kunt drinken (nou ja Red-Bull dan) ;D

*** Michelle, het was me een waar genoegen om kennis met je te maken. Ookal was het maar kort. Je bent net zo spontaan als dat je op tv was.

*** Peter-Paul, bedankt voor de uitnodiging, het was echt een super avond.

*** Vincent, ja wat moet ik zeggen, brand maar los. Ik hoop niet dat je al te negatieve dingen over mij gaat zeggen, hahahahaha   ;) ;) ;)

Nogmaals voor iedereen die geweest is in Stairways, het was toppie. Voor de mensen die niet geweest zijn, jullie hebben wat gemist.

Avo's bedankt voor deze gezellige avond.

Groeten,
Rutger (oohhh dus jij bent Rutger) hahahahaha
76
Planet Race 2003 / Re: Eindfeest planetrace, Utrecht , 13 december
« Laatste bericht door JanJV Gepost op 14-12-2003, 02:56:17 »
Uit zeer geheime bronnen dicht bij het vuur kan ik zeggen dat het beregezellig was.
77
Planet Race 2003 / Re: feest PP op 20 dec verzet naar 13 dec
« Laatste bericht door Rutger Gepost op 13-12-2003, 17:28:30 »
Mensen die er straks allemaal zullen zijn. Tot strax. And have fun offcourse.

Groeten,
Rutger
78
Planet Race 2003 / Re: NIEUWS op de site
« Laatste bericht door mollemans Gepost op 13-12-2003, 15:50:23 »
De strijd is gestreden en het werd nog onrustig tussen de fans van ellen en Peter Paul. Het slotfeest komt eraan en Marco Polo heeft zijn laatste woorden ingestuurd.

Lees er alles over in het topic Marco's Final words.
79
Planet Race 2003 / Re: Marco's final words
« Laatste bericht door marco polo Gepost op 13-12-2003, 15:40:40 »
De eliminatie ronde.

  • Citta sprak over PP als een wijf in mannenkleren die erg veel zeurt (Bij welk geslacht dat zeuren hoort , laat ze dus wijselijk in het midden )
  • Michele heeft het ook over het doorbreken van persoonlijke grenzen (Zij was reeds eerder afgevallen en had dus alle tijd om de tactieken van mijn verhalen toe te  passen )
  • HJ heeft voortdurend in de clinch gelegen met PP en koos dus duidelijk voor Ellen
  • Vincent gaf een prachtige opsomming over PeterPaul: PP is gewoon directer dan de meeste mensen en dat geeft vaak reden tot irritatie (Hiermee werpt Vincent zich op om Ilse te vervangen volgend jaar. Een analyse die wel klopt , sjiek )
  • De stem van de fans bepaalt en PP wint de Planetrace 2003



Zo eindigt Planetrace 2003. Ik dank alle betrokkenen aan deze race op het forum, achter de schermen en waar dan ook.  Apart wil ik de avonturiers bedanken dat zij voor 5 weken hun leven hebben willen geven aan deze reeks en dat zij met al hun eigenaardigheden voeding wilden geven aan mijn kritische stukjes..

Dank hiervoor.

Marco Polo
80
Planet Race 2003 / Re: Marco's final words
« Laatste bericht door marco polo Gepost op 13-12-2003, 15:38:55 »
Wat me opviel in de laatste raceweek:

  • Ellen ziet Pp als minst grote concurrent (Een anatomisch incorrecte beslissing)
  • Om 4 uur ’s ochtends heeft Tim een verrassing voor de finalisten : een ballonvaart (Zelf vond ik het verrassend om te zijn dat Ellen er om 4 uur “s ochtends  snoeziger uitziet dan overdag, iets wat niet van alle vrouwen gezegd kan worden)
  • Hoe mooi de Serrengetti is kan je pas echt zien vanuit een ballon, 1 woord past hier maar voor werelds.
  • Op de markt is je gulden een daalder waard, moet Planetrace gedacht hebben (Hoe dit spreekwoord in de moderne Euro luidt is mij niet bekend), toen er wederom een markt bezocht werd.
  • Ellen scoort het eerst de big five, maar heeft in de ruilhandel haar broek verloren (Kan PeterPaul eindelijk een keer de broek aan hebben )
  • Ik vraag me of af PP zijn eigen schooltijd net zo leuk vond, dan de keer dat hij nu terug naar school moest.
  • “Holland likes to help” weet Ellen de Tanzaniaanse kindjes te zeggen (Vertel dat eens tegen de EU-ministers in de Europese top die op dit moment gaande is )
  • PP heeft van de hernieuwde kennismaking met school 1 ding geleerd : Niet steeds maar te racen en te streven (Dat zo leven makkelijker valt met 20.000 euro in je zak is duidelijk)
  • Een finale moet je op neutraal terrein spelen en dus is Zwitserland een goede keuze.
  • “Gokken aan het water” is net als prikken op een onleesbare kaart iets vaags.
  • Na het ongeval in Chili met het volgen van een gids, laat Planetrace zien dat ze lef hebben en ze laten opnieuw de avonturiers een gids volgen (Met gids bedoel ik in deze een persoon die de weg wijst, niet zo’n handig boekje waar de avonturiers veel aan zouden hebben gehad)
  • Ondanks dat Ellens lichaam aan de ijle lucht ten onder gaat en ook de druk bij PP te groot wordt, komen ze  op tijd bij Tim aan, na de tocht met de sneeuwschoenen (Zou ook slordig zijn geweest te laat in Zwitserland, het land van alle klokken )
  • De kloof die de deelnemers moeten oversteken is niet de kloof tussen de karakters van hen beiden maar een echte kloof tussen 2 bergen.
  • Deze proef valt PP door zijn fysieke situatie zwaar (Doordat hij zwaarder is werd het zwaarder, logisch toch).
  • PP brengt in het vloeken mannelijke geslachtsdelen van edele dieren ten tonele (Voor de vrouwelijke geslachtsdelen houdt hij zich bij het menselijke ras)
  • PP blijkt de verhalen van Marco Polo gelezen te hebben en erkent dat hij al heel wat grenzen heeft overschreden.( Zie Marco Polo's eerdere verhalen hier op de site)
  • Planetrace laat de finalisten ipv lang lopen dit keer Langlaufen
  • PP zegt op de berg achter de gids te blijven voor de wind (Is het dit keer Marco Polo zelf die sneeuwblind is , of vertoont zijn video weer eens kuren, want ik zie toch echt PP voorop lopen op de berg )
  • PP geeft aan geen ezel te zijn (Iets van ezels met stenen en het cijfer 2) als we hem op de berg zien met een bril op .
  • [/list

Pagina's: 1 ... 5 6 7 [8] 9 10